друкувати


Львів: До Євро-2012 – готелі Hilton

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-06 03:52:24
Міжнародна готельна мережа Hilton розглядає готельні проекти у Львові у рамках підготовки міста до проведення футбольного ЄВРО-2012.

За словами директора з розвитку готельної мережі Hilton у Східній Європі Магдалени Секутовської найперспективнішими проектами компанії у Львові є три- і чотиризіркові бренди Hіlton Garden Іnn, DoubleTree by Hіlton

Готельний ринок Львова – надзвичайно привабливий і перспективний cектор, тому міжнародна готельна мережа Hilton має бажання зайняти тут свою нішу,—заявила Секутовска.

Зараз готельний ринок міста і регіону ще не освоєний міжнародними готельними компаніями. Проведення у Львові ЄВРО-2012 збільшує динаміку розвитку готельного сектора і робить його щоразу привабливішим для престижних іноземних готельних компаній. Прихід до Львова такої відомої готельної мережі як Hilton—це тільки початок,—вважає радник міського голови Львова з готельного розвитку Іван Лунь.

Зараз представники компанії ведуть переговори з власниками готельних проектів і земельних ділянок у Львові стосовно можливого управління компанією Hilton цими готелями у майбутньому, повідомляє Газета.UA.

Обговорити на форумі