друкувати


Підприємці про політику

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-06 11:58:32
Днями в Івано-Франківську відбувся Форум підприємців Західної України. Організаторами Форуму виступили Всеукраїнський центр сприяння підприємницькій діяльності та Антикризовий союз України.

За повідомленням прес-служби Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності, учасники форуму звернулися до Президента України із закликом не реагувати на політичні провокації і не вдаватися до необдуманих дій, зокрема, щодо розпуску Верховної Ради. На думку делегатів зібрання, указ про дострокове припинення повноважень парламенту може остаточно дестабілізувати ситуацію в країні – призвести до економічного дефолту та зруйнувати хисткий громадянський мир.

Підприємці також звернулися до лідерів парламентських політсил, Голови Верховної Ради із вимогою про припинення політичних спекуляцій та початок конструктивної діяльності, скерованої на розробку упродовж одного місяця консолідованого Плану антикризових заходів.

У напрацюванні таких ініціатив, на думку учасників зібрання, повинні взяти участь також представники інших гілок влади. А сам документ має бути оприлюднений за підписами Президента, Прем’єр-Міністра, Голови ВР, Голови Національного банку та лідерів парламентських фракцій. На завершення роботи Форуму була ухвалена окрема резолюція, яка містить ініціативи, рекомендації та вимоги до держорганів щодо захисту інтересів суб’єктів підприємницької діяльності в умовах фінансової кризи.

Обговорити на форумі