друкувати


На Прикарпатті за добу - 32 заяви і повідомлення про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-02 04:20:51
Протягом минулої доби в чергові частини органів внутрішніх справ краю надійшло 32 заяви і повідомлення про злочини, в тому числі по одному факту заподіяння тілесних ушкоджень та зґвалтування, 13 крадіжок, 2 випадки незаконного заволодіння автотранспортом. За цей період розкрито 23 злочини. Три злочинних прояви задокументували співробітники підрозділів боротьби з економічною злочинністю.

В Калуші на "гарячому" учора було затримано місцевого жителя, який намагався скоїти крадіжку. 34-річного чоловіка спіймали, коли він демонтовував металеву окожушку з теплотраси. Як згодом виявилося, затриманий причетний до скоєння й інших злочинних посягань. Зокрема, виявилося, що він разом з 22-річним спільником, мешканцем району, у грудні скоїв крадіжку металевих виробів з території місцевого підприємства.

Працівники Косівського райвідділу міліції в ході оперативно-розшукових заходів затримали двох осіб, підозрюваних у викраденні камери відеоспостереження за рухом автотранспорту. Виявилося, що до цього зухвалого вчинку вдалися мешканці сусідньої Чернівецької області віком 28 та 29 років. У затриманих вилучено речовий доказ вчиненого, мотиви та обставини крадіжки з’ясовуються.

Коломийська міліція розкрила крадіжку, вчинену на початку січня. Як встановлено, три тисячі гривень з будинку жительки райцентру, зламавши двері, поцупив 26-річний мешканець одного з сіл району.

Тим часом у Снятинському районі затримано 20-річного місцевого молодика, котрого обґрунтовано підозрюють у крадіжці майна зі складу колективного підприємства. Тиждень тому він спромігся викрасти бензопилу та сокиру, вартість яких становить понад півтори тисячі гривень.

А 20-річний мешканець Верховинського району, як виявилося, обікрав продуктовий кіоск, розташований на ринку в райцентрі. Уночі він викрав різноманітних харчів на суму 1200 гривень.

Три злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, викрили співробітники галицької міліції. Зокрема, зафіксовано факт збуту марихуани неповнолітньому хлопцеві 19-річним юнаком з Бурштина. Крім того, міліція має підстави підозрювати його у схилянні підлітка до вживання наркотичного засобу, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі