друкувати


Вбивцю затримали

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-02 12:43:38
Увечері 30 березня в Івано-Франківський міськвідділ міліції надійшло тривожне повідомлення. В одному з під’їздів багатоповерхівки на вулиці Пулюя було виявлено труп чоловіка.

Про насильницьку смерть потерпілого засвідчували ножові поранення в ділянці черевної порожнини. Слід відзначити, що завдяки оперативному спрацюванню правоохоронців підозрювану у вбивстві особу було затримано вже за дві години. Також міліціонерам вдалося відтворити картину подій, що передувала вчиненню злочину.

Як встановлено, що 29-річний івано-франківець запросив у гості 40-річного знайомого. Чоловіки чимало часу присвятили спілкуванню з "оковитою". А згодом, як це нерідко трапляється, між знайомими виникла конфліктна ситуація, під час якої розлючений господар вхопився за господарського ножа та заподіяв гостеві поранення, що виявилися несумісними із життям. Вирішивши приховати сліди тяжкого злочину, франківець відтягнув тіло небіжчика в коридор на сходову клітку. А остаточно усвідомивши, що накоїв, вирішив переховуватися. Як згодом встановили оперативники, задля цього вбивця навіть вимкнув мобільний телефон. Підозрюваного затримали у так званому спальному мікрорайоні міста. Його заарештовано, розпочато досудове слідство. Прикметно, що до цього дня в області не було скоєно жодного вбивства.

Автор: Ольга КОВАЛЕНКО, ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі