друкувати


Події дня. 01.04.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-02 11:42:53
Міністерство юстиції України запровадило Єдиний державний реєстр об’єднань громадян та благодійних організацій. Реєстр створюється з метою об’єднання інформації про громадські формування у єдину базу даних та єдину систему обліку. Відповідний наказ підписав міністр юстиції. Передбачалося, що технічні роботи із впровадження Єдиного реєстру будуть завершені до 31 березня. Безперебійне надання інформації з Реєстру на запити фізичних та юридичних осіб планувалося здійснювати з 1 жовтня 2009 року. Чи впоралося з поставленим завданням Коломийське міськрайонне управління юстиції? Відповідь на це питання ми отримали у керівника установи.

Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Про цей вислів останнім часом забули деякі коломияни. Сміття вони викидають на території дитячих садочків, парків та під сусідські вікна. За вивіз і захоронення сміття коштів не платять, а потім в один голос заявляють, що місто переповнене стихійними сміттєзвалищами.

Івано-франківська обласна рада надала Українській греко-католицькій церкві статус "репресованої". Це рішення депутати ухвалили одноголосно на 29-й сесії. Також вони постановили "надати підтримку УГКЦ в її повній реабілітації, у тому числі шляхом встановлення пільг у порядку та межах, визначених законодавством України".

Школа майбутнього – творчі роботи на таку тему готували учні старших класів на міському турнірі юних інформатиків. Організаторами цього заходу стали працівники методичного центу Коломийського міськво. В місті його проводять вже третій рік поспіль. Цього року конкурс організували на базі 4 школи.

Юні коломийські таланти дають про себе знати. 13-річний трубач Тарас Гуцуляк привіз гран-прі з Запоріжжя. Там він показував свою майстерність на 9-му Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячого та юнацького виконавського мистецтва "Акорди Хортиці".
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі