друкувати


Оце так верхолаз

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-01 05:55:42
У місті Бурштині Галицького району міліція розкрила квартирну крадіжку, повернувши власниці помешкання усі викрадені речі. Нічого надзвичайного у цій історії не було б, якби не спосіб вчинення злочину, до якого вдався зловмисник. Річ у тому, що крадіжку було скоєно з квартири на п’ятому поверсі будинку і, як встановлено, підозрюваний проник у помешкання через вікно.

Злодієм-екстремалом виявився 26-річний житель Коломийського району, котрий певний час співмешкав з потерпілою у її квартирі. Утім, подружнє життя у них не склалося, тож чоловік поїхав до себе додому.

Днями навідався у Бурштин знову, але вже з іншими намірами. Скориставшись відсутністю господині, уночі заліз до її квартири і виніс звідти побутову техніку та ювелірні вироби. Оперативники карного розшуку затримали підозрюваного наступного дня за місцем його проживання у коломийському районі. Затриманий зізнався, що дістався п’ятого поверху будинку по металевій декоративній решітці, якою в’ється виноград. З викраденими речами молодий чоловік виходив вже через двері. Вирішується питання про тримання затриманого під вартою.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, ЦЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі