друкувати


Філософія Кйокукушінкай карате на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-04-01 03:01:12
Вперше в Украіні Івано-Франківськ прийматиме четвертого квітня учасників другого чемпіонату Європи з Кйокукушінкай карате серед чоловіків та жінок. У спортивному дійстві братимуть участь спортсмени із 24 країн.

"Понад 30 років я чекав цієї визначної події, вірив, що в моє рідне місто приїдуть японські майстри карате, і я буду їх зустрічати не тільки як вчителів, але і як друзів", - каже Станіслав Шмат, Президент Федерації Кйокукушінкай карате Унія Україна та Бранч Чіф Західної України.

Пан Станіслав вважає, що карате це не тільки спортивна боротьба, це філософія та спосіб життя, де спортивна складова—це тільки одна частина. У знаного спортсмена ще багато мрій та планів щодо розвитку Кйокушін в Україні, і він знає, що всі вони здійсняться, тому що його Федерація — "це команда однодумців, готових прийти на допомогу, навіть жертвуючи своїми інтересами. Здійсняться мрії ще й тому, що завжди будуть допомагати люди, для яких духовність та здоров’я нашого народу набагато цінніші аніж жадоба до грошей".

За словами мера Віктора Анушкевичуса, проводячи такий захід місто вкорте доказує свою вірність європейським традиціям, засвідчує свої євро інтеграційні прагнення, які вже були належним чином засвідчені Радою Європи.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі