друкувати


"Фронт змін" уже в Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-31 08:10:12
Для Коломиї фронт змін почнеться з вулиці Довбуша, 19 а, cаме тут розмістилась громадська приймальня коломийського осередку громадської організації - ініціативи Арсенія ЯЦЕНЮКА "Фронт змін".

Перше організаційно-ознайомче засідання осередку відбулось сьогодні в Коломийському бізнес-центрі. Воно зібрало активних, ініціативних, і що особливо важливо, небайдужих до долі рідного міста людей. Вони зібрались, як переконливе свідчення того, що ще не всі у нас зневірилися у відродженні свого міста, району, області й усієї України. Вони зібрались, як незаперечний доказ того, що ще є шанс повернути колесо розвитку нашої держави у якісно нове, прогресивне русло. І починати треба якраз із кожного найменшого села чи міста. Головне, як зазначає у своїх тезах Арсеній ЯЦЕНЮК, робити ставку на справжніх, авторитетних лідерів, які вміють не тільки гарно говорити, а передусім, здатні працювати на конкретні результати.

На засіданні робились акценти на тому, що зміни в суспільно-політичному житті просто необхідні, далі розвиватись за таким сценарієм, який пропонує нинішня влада, для держави означає рух в нікуди. Давно назріла потреба поповнити наш політикум молодими силами, здатними по новому мислити і вирішувати питання державної ваги. При цьому важливим стає кадрове питання, копітка праця над створенням єдиної одностайної команди, яка працюватиме на кінцевий результат і стане у майбутньому першою сходинкою до формування системи послідовності влади.

Присутні обговорили ключові пункти, на які спирається у своїй роботі Арсеній ЯЦЕНЮК, з тим, щоб наступного разу виробити спільну стратегію діяльності. Адже всім уже зрозуміло, що нині на голій ідеології далеко не підеш…

Автор: Маґда НИКОЛИШИН, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі