друкувати


Волейбольний турнір в честь Олекси Гірника

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-31 06:16:08
Минулих вихідних у містечку Богородчани відбувся щорічний 14-ий турнір з волейболу на знак пам’яті про Олексу Гірника, який традиційно проводять наприкінці березня з нагоди Дня народження Героя України. Проводили турнір у спортивному комплексі Богородчанського лінійно-виробничого управління магістральних газопроводів та в спортивному залі Богородчанської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Олекси Гірника.

Відкрили турнір Євген Гірник (син Олекси Гірника), заступник голови ОДА Тарас Парфан, голова Богородчанської районної ради Володимир Тимчишин, заступник голови Богородчанської районної ради Петро Варшавський, заступник голови Богородчанської районної державної адміністрації Василь Гуляк.

Участь у заході взяли 10 волейбольних команд Богородчанського району.

У фінал турніру вийшли команди Богородчанського ЛВУМГ та "Західшина". В запеклій боротьбі з рахунком 2:0 перемогла команда "Західшина".

За третє та четверте місце боролись команда Богородчанського виробничого управління підземного зберігання газу та команда села Жураки, перемогу здобули волейболісти з Журак з рахунком 2:0.

Команди, які здобули І,ІІ,ІІІ міс. отримали кубки, грамоти та грошові премії.

Кращим гравцем турніру було визнано Кривка Анатолія (Богородчанське ЛВУМГ), найстаршим гравцем турніру – Микитина Ярослава ("Західшина"), спортсмени отримали грамоти та грошові премії.

Варто відзначити, що районний турнір з волейболу, започаткований у 1994 році, був першим заходом на знак пам’яті про Олексу Гірника, а його засновниками тоді й натхненниками сьогодні є Зеновій Клебан та Іван Кіф’як.

Обговорити на форумі