друкувати


Крадієм виявився сусід

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-31 02:43:00
Минулими вихідними у Коломийський райвідділ міліції із заявою про крадіжку звернувся 21-річний мешканець району. Як повідомив заявник, який більшу частину часу проводить у столиці на заробітках, з його будинку у селі викрадено комп’ютер та чималу суму грошей. Також потерпілий заявив, що вночі напередодні скоєння злочину його батька не було вдома. Тож зловмисник, скориставшись відсутністю в оселі господарів, розбив віконне скло та безперешкодно виніс комп’ютерну техніку.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів щодо встановлення та затримання підозрюваної у вчиненні злочину особи, правоохоронці звернули увагу на ту обставину, що батько заявника нерідко заглядає у чарку та до нього часто навідуються особи сумнівної поведінки. Перевіривши тих, хто останнім часом перебував в гостях у коломиянина, оперативники вийшли на слід підозрюваного. Ним виявився 23-річний молодик, що мешкає на сусідній вулиці. Як виявилося, за кілька днів до вчинення злочину зловмисник разом з батьком потерпілого вживав спиртні напої. Відтоді йому і впало в око чуже майно. Викрадену техніку міліціонери знайшли в будинку у підозрюваного, а місцезнаходження викрадених грошей наразі встановлюється.

Тим часом в обласному центрі оперативники Пасічнянського відділення міліції розкрили аналогічний злочин. У поле зору міліціонерів потрапив 22-річний раніше судимий івано-франківець, який викрав з квартири жителя обласного центру телевізор. Підозрюваного затримано. Варто зазначити, що в обидвох випадках затримані за вчинення злочинів молодики не обтяжували себе суспільно-корисною працею, тож єдиним поясненням їхньої поведінки було бажання заробити за чужий кошт.

Автор: Ольга КОВАЛЕНКО
Джерело: ЦЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі