друкувати


Підприємствам АПК — здешевлені кредити

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-31 01:53:25
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 26 лютого 2009 року №153 "Про затвердження Порядку використання у 2009—2013 роках бюджетних коштів, що спрямовуються на підтримку підприємств агропромислового комплексу через механізм здешевлення кредитів" працює конкурсна комісія по розгляду документів для надання компенсації на здешевлення відсоткових ставок за короткостроковими кредитами, отриманими підприємствами агропромислового комплексу у 2009 році та перехідними короткостроковими кредитами, залученими у 2007—2008 роках.

Позичальники для отримання компенсації подають до комісії такі документи: заявку за встановленою формою; довідку або витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців; копію кредитного договору, посвідчену відповідним банком або кредитною спілкою, та копії додатково укладених договорів між позичальником та банком; виписку банку (кредитної спілки) про отримання позичальником кредиту; графік погашення кредиту та сплати відсотків за ним, посвідчений банком або кредитною спілкою; довідку органів державної податкової служби та Пенсійного фонду України про відсутність (наявність) заборгованості за податковими зобов’язаннями та платежами до Пенсійного фонду України; довідку про відсутність (наявність) заборгованості перед місцем бюджетом з податку з доходів фізичних осіб; копії документів про оплату за товари, роботи, послуги та прибутково-видаткових накладних (актів приймання-передачі), актів виконаних робіт, надання послуг.

Документи приймаються до 15 грудня 2009 року. Заявки, що надійшли після закінчення строку, не розглядаються.

Подати заявку та документи, а також одержати іншу інформацію можна за адресою: м. Коломия, вул. Верещинського, 17, каб. №13, тел. 2-39-05.

Джерело: Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі