друкувати


Відпочивайте на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-31 11:51:06
Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації за участю туристичних підприємств області, представили туристично-рекреаційний потенціал Івано-Франківщини на XV міжнародній виставці "UITT 2009: Україна - подорожі та туризм", що відбулася за підтримки Державної служби туризму і курортів Міністерства культури і туризму України в Києві.

Цей щорічний захід проводиться в Україні з 1994 року. Тепер в роботі виставки взяли участь 550 компаній з 49 країн світу. Атракцію відвідали: Міністр культури і туризму В.Вовкун, голова Державної служби туризму і курортів А.Пахля, керівники вітчизняних та іноземних компаній, підприємств і організацій; представники ЗМІ; споживачі туристичних послуг.

Івано-Франківщина була представлена окремим виставковим стендом. Делегація області забезпечила презентацію туристичних можливостей області, відпочинку в Карпатах. Окремо був представлений стенд проекту "ВелоКраїна", з якого розповсюджувалися роздаткові матеріали про Яремчанщину та проводилася промоційна кампанія Інформаційного сайту Yaremche.org. Все це наповнило презентаційну палітру Прикарпаття.

В рамках виставки за організації Державної служби туризму і курортів відбулася нарада з питань розробки єдиної системи знакування туристичних маршрутів в Україні, участь в якій взяв заступник начальника управління туризму облдержадміністрації Г.Мельник. Також впродовж дійства відбувалися різноманітні відкриті семінари найбільших туроператорів.

Джерело: Прес-служба ОДА
Обговорити на форумі