друкувати


Під час міждержавної операції міліція Прикарпаття розшукала 61 злочинця

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-30 03:41:34
Внаслідок здійснення спеціальних розшукових заходів у рамках проведення кількаетапної міждержавної операції "Розшук" міліція Івано-Франківщини розшукала і затримала 61 злочинця, які переховувалися від слідства чи суду. Половину з цієї кількості становлять особи, що були оголошені в розшук у минулих роках. Шестеро з затриманих розшукувалися за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, зокрема, розбоїв та грабежів.

За ініціативою управління карного розшуку УМВС в області спільно з працівниками міліції Російської Федерації у Московській області затримано особу, яку розшукували 11 років. Вирішується питання про екстрадицію підозрюваного у бандитизмі на територію України. На території російської Федерації затримано іншого мешканця Івано-Франківщини, котрий переховувався від слідства з метою уникнення кримінальної відповідальності за скоєння розбоїв. На зловмисника також очікує процедура екстрадиції в Україну. Натомість співробітники Галицького райвідділу міліції отримали можливість всебічно розслідувати участь і причетність до вчинення розбійних нападів особи, що чотири роки уникала «спілкування» з правоохоронцями. Зловмисника затримано в Україні.

За період проведення міждержавної операції прикарпатські міліціонери також встановили місцезнаходження і затримали п’ятьох громадян, розшукуваних російськими правоохоронцями.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, ЦЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі