друкувати


Скринька для скарг в управлінні СБУ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-30 01:39:57
Скриньку для скарг громадян на неправомірні дії співробітників СБУ Голові Служби безпеки України встановлено в Управлінні СБУ в Івано-Франківській області. Відповідно до статті 10 закону України "Про Службу безпеки України" кожний громадянин може поскаржитися на можливі порушення законодавства з боку співробітників Управління Голові СБУ та отримати відповідне реагування на своє звернення.

Скриньку встановлено за адресою вул. Сахарова, 15, у будівлі Управління. Для зручності громадян, вона знаходиться всередині приміщення по лівий бік від входу. Доступом до вмісту скриньки в Івано-Франківську володіє єдина уповноважена особа, яка займатиметься виїмкою, конвертуванням, опечатуванням кореспонденції та відправлятиме скарги до Приймальні СБ України. Після отримання, скарги та звернення розглядатимуться особисто Головою СБУ.

Для тих громадян, які з різних причин не мають можливості заходити в Управління СБУ в Івано-Франківську, на офіційній Інтернет-сторінці СБУ за адресою www.ssu.gov.ua відкрито віртуальну скриньку. Викладені у електронних листах факти так само будуть розглянуті, й за ними буде вжито відповідних заходів.

Джерело: Прес-група Управління СБУ в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі