друкувати


Слава Україні! Партії Регіонів слава!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-30 10:12:36
Таке привітання новітніх часів зародилося на Івано-Франківщині під час малолюдного мітингу-протесту під стінами облдержадміністрацій. У час коли відбувалися сесії міської та обласної рад, близько 300 регіоналів та соціалісти, які приєдналися до них, під біло-голубими і малиновими прапорами, противладними гаслами і табличками з назвами районів вимагали відставки Президента, уряду Прем’єра та проведення дострокових парламентських і президентських виборів.

"Це перший мітинг Партії регіонів в області, адже протестувати не в наших правилах, - заявляли виступаючі. - Проте нам вже несила терпіти, коли бачимо повне зубожіння народу, падіння промисловості, тотальне зниження рівня життя".

На мітингу закликали людей до рішучих дій Народний депутат від ПР Ігор Зварич. керівник обласної партійної організації Василь Чуднов та столичний гість, регіонал Михайло Папієв. Останній виявився найбільш набожним та згадав Святе Письмо, де написано, що "прийдуть лжепророки в одежах овечих. Це Ющенко і Тимошенко. - Саме тут, на Галичині, треба об’єднатися і показати результат, як показали в Тернополі". Акція протесту завершилася прийняттям резолюції до Ющенка, Тимошенко та Литвина.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі