друкувати


Коломийщина: Спортивний кур’єр

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-27 01:46:18
Відділ освіти РДА протягом лютого—березня провів четвертий вид учнівської спартакіади з волейболу. Спочатку в 12 зонах відбулись зональні змагання, в яких брали участь усі школи району. Загалом у фінальній частині змагань, яка відбулась у спортзалах Коломиї і П’ядик, узяли участь 12 команд зі шкіл І-ІІ ступенів і стільки ж команд зі шкіл І-ІІІ ступенів. Переможцями стали команди з Лісок і Лісного Хлібичина (дівчата), з Джуркова і Лісного Хлібичина (хлопці). Переможців і призерів нагородили грамотами відділу освіти. Попереду наступний вид спартакіади — легка атлетика.

Відбулась 11-та спартакіада педагогічних працівників району, де педагоги змагались у п’яти видах спорту: волейболі, міні-футболі, настільному тенісі, шахах, плаванні. У підсумку волейбольну першість виборола команда з Лісного Хлібичина (жінки) і Гвіздця (чоловіки). Переможцями в особистому заліку з шахів стали Олена Бакай (райво) й Іван Непийвода (Гвіздець), а з настільного тенісу — Надія Марусяк (Ліски). У плаванні не було рівних Світлані Федорівській (Голосків) і Віктору Хімці (Корнич). А найкращими футболістами стали педагоги з Печеніжина, які здобули першість з міні-футболу у колег з Коршева і П’ядик. Переможців у командному заліку нагороджено кубками, грамотами райво і профспілок, а також преміями. Збірна освітян району готується до обласної спартакіади.

Футбол: Розпочався розіграш кубка району. На старт вийшли 24 сільські команди. Перші матчі 1/16 фіналу відбувалися в безкомпромісній боротьбі:

Гвіздець—Н.Вербіж 1:2
Семаківці—Іванівці 2:0
Ворона— Раківчик 4:0
М.Кам’янка—В.Кам’янка 1:1
Джурків—Голосків 1:1
Лісна Слобідка—Турка 4:2
Дебеславці—Назірна 3:3
Л.Хлібичин—Г.-Добровідка 1:2

Повторні матчі відбудуться 29 березня, коли й визначиться вісім переможців, які гратимуть у 1/8 фіналу проти найсильніших команд району — Матеєвців, Корнича, Отинії, Сопова, Шепарівців, Спаса, Верхнього Вербіжа і Воскресинців.

Волейбол: У залі ФОСК "Прикарпаття" відбулися перші матчі фінального туру чотирьох найсильніших команд району:

Слобода—Воскресинці 3:2
"Динамо"—Сопів 3:2
Слобода—Сопів 3:1

29 березня відбудуться матчі:
Воскресинці—"Динамо"
Слобода—"Динамо"
Воскресинці—Сопів.

Автор: Василь ДОСИН, методист райво
Джерело: Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі