друкувати


Протягом доби надійшло 19 заяв про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-26 05:18:16
Протягом минулої доби в чергові частини міліції краю надійшло 19 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 3 пограбування та 6 крадіжок. Водночас розкрито 13 злочинів. Задокументовано 2 наркозлочини та 5 злочинних проявів у сфері економіки.

Минулого вечора у Вовчинецьке відділення міліції із заявою про пограбування звернувся 17-річний мешканець Тисменицького району. Зловмисник, який напав на юнака, відкрито заволодів мобільним телефоном. В ході проведення розшукових заходів оперативники за «гарячими слідами» встановили, що до вчинення злочину доклав руки 22-річний івано-франківець, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Тим часом у Косівському районі за підозрою у вчиненні аналогічного злочину затримано 27-річного жителя району. Останній заподіяв тілесні ушкодження 20-річній дівчині та силоміць заволодів грошима потерпілої.

У Галицькому районі правоохоронці затримали особу, яку обгрунтовано підозрюють у скоєнні крадіжки. 21-річний мешканець району, як з’ясувалося, викрав мобільний телефон відвідувача більярдного клубу.

Два майнових посягання з числа раніше скоєних розкрили оперативники Пасічянснького відділення міліції. Зокрема, затримано 23-річного раніше судимого івано-франківця, який вчиняв крадіжки з автомашин.

У Тисменицькому районі співробітники державтоінспекції затримали вантажівку під керуванням жителя Рожнятівського ра йону, який без відповідної документації перевозив лісопродукцію.

В обласному центрі під час збуту наркотичної речовини – марихуани оперативники затримали 20-річного молодика.

Протягом доби, що минула, на автошляхах Прикарпаття зареєстровано дві дорожньо-транспортних пригоди, в яких двоє учасників дорожнього руху отримали травми.

Обговорити на форумі