друкувати


Події дня. 25.03.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-26 12:33:33
На Коломийщині вогонь забрав життя трьох людей. Як кажуть рятувальники, чоловіків позбавила життя згубна звичка - куріння в ліжку. Цього року під час пожежі загинуло вже 7-ро осіб.

Нагрів руки на чужому. 26-річний коломиянин зухвало посеред білого дня зайшов на територію Коломийської інфекційної лікарні, де у маніпуляційній палаті поцупив речі. Деталі по крадіжку від співробітників міліції.

"Давайте жити в козацькій парламентській республіці", - таку думку висловив Адам Мартинюк на прес-конференції в обласному центрі. Найчастіше на зустрічі згадували ім'я Президента України. Лідер комуністів пропонував різні форми позбавлення влади гаранта Конституції. Від обмеження його повноважень - до виборів у Парламент.

Як Коломия розвивалася культурно та економічно у минулому році і які плани на цей рік - заслухали депутати Коломийської міської ради. На засідання звітував заступник міського голови Володимир Тарновецький. Він проаналізував події, які відбулися торік та окреслив плани на майбутнє. Коломияни ж, завдяки прямій трансляції сесії міської ради на телеканалі НТК, мали можливість почути як вирішуються земельні питання та соціальні проблеми.

Актуальні питання податкового законодавства. Декларування доходів громадян. На таку тему у Коломийські податковій провели семінар з платниками податків. Присутні прослухали загальну інформацію про виконання бюджетів усіх рівнів. Поінформували учасників заходу про переваги електронної звітності, практичне застосування оновлених декларацій з ПДВ та особливості нинішньої кампанії декларування. Окрім того, присутні отримали розширені дані, щодо вимог до оформлення, термінів розглядів та відповідальності за порушення законодавства про звернення громадян.

Розпочався весняний нерест риби. Протягом двох місяців, починаючи з 1 квітня, в Івано-Франківській області діятиме заборона на рибальство. До 10 червня інспектори проводитимуть рейди на браконьєрів, перевірятимуть якість промислових та побутових стічних вод. Дозволяється рибалити лише на визначених ділянках. Для аматорів дозволяється вилов риби однією вудкою з одним гачком і одним спінінгом тільки вдень. Марена, вирезуб, рибець, пічкур, дунайський короп, форель занесені до Червоної книги України. Виловлювати їх заборонено незалежно від сезону.

Відомий італійський композитор, кларнетист Джузеппе Карананті виступав перед коломийськими поціновувачами класичної музики. В концертному залі ДМШ №1 відбулася прем'єра його твору під назвою "Міраж", який виконав камерний оркестр "Гармонія нобіле" з Івано-Франківська.

Коломийський академічний обласний український драматичний театр імені Івана Озаркевича запрошує всіх шанувальників театрального мистецтва на вистави, які відбудуться 27 березня о 18:00 годині прем'єра вистави "Нелегалка" за п'єсою А.Крима. 29 березня о 12:00 годині казка для дітей "Дармоїди", о 17:00 годині прем'єра вистави "Нелегалка" за п'єсою А.Крима. Бажаємо Вам хорошого настрою та приємних вражень. Каса працює з 9:00 до 12:00 та з 13:00 до 17:00 години щодня. Приймаються колективні замовлення. Телефони для довідок 3-28-42, 4-78-44.

В Коломиї стартували п'яті літні юнацькі спортивні ігри України з важкої атлетики серед юнаків і дівчат 92-94 років народження. Змагання організували на базі ФСК "Локомотив". Там проходило урочисте відкриття. До нашого міста прибули 200 учасників майже з усіх областей України. Збірну Івано-Франківської області представляють 15 важкоатлетів, семеро з них коломияни. Змагання триватимуть до 28-го березня. В коломийській команді перемогу, у вазі до 44-х кг, здобула 15-ти річна Оксана Павлюк. В сумі двоборства вона підняла 105 кг.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі