друкувати


Свято міліцейської еліти

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-26 12:17:02
Сьогодні День внутрішніх військ МВС України. Елітному підрозділу української міліції виповнюється 17 років. Військослужбовці окремого батальйону внутрішніх, який дислокується в Івано-Франківську своє професійне свято урочисто відзначили вчора.

Присутність численних гостей, які прийшли на святкування, засвідчила, що батальйон має авторитет і повагу. Передусім від звичайних громадян, задля безпеки яких військові щовечора виходять на патрулювання і охорону громадського порядку. Їхня допомога ніколи не була зайвою у припиненні правопорушень та затриманні злочинців. Варто зазначити, що з цими завданнями службовці військової частини 1241 справляються на "відмінно".

З професійним святом вояків привітали голова міста Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, представник голови ОДА, керівники правоохоронних і військових структур і звичайно ж колеги з міліції. Зокрема, заступник начальника УМВС в області Ярослав МАНЖЕЛЕЙ, подякував військовикам за ратну службу і висловив переконання у тому, що і надалі виконання спільних завдань з охорони громадського порядку додадуть впевненості мешканцям краю у тому, що їх є кому захищати.

Слід відзначити, що патрульні наряди військовослужбовців внутрішніх військ стали своєрідним еталоном як у ставленні до служби, так і у зовнішньому вигляді. А відтак заслуженими є слова подяки, відзнаки, нагороди і подарунки, що дісталися цього дня особовому складу військової частини. Вона одна з кращих у структурі внутрішніх військ МВС України.

Джерело: Центр громадських зв’язків УМВС в області
Обговорити на форумі