друкувати


На території Івано-Франківщини зареєстровано шість пожеж, дві людини загинули

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-25 04:10:31
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на території Івано-Франківщини зареєстровано шість пожеж, дві людини загинули.

Близько 9-ої ранку 24-го березня в селі Ценява Коломийського району сталася пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було знищено речі домашнього вжитку, меблі, пошкоджено стіни кімнати. На місці нещастя було виявлено без ознак життя тіло загиблого 45-літнього господаря оселі. Причина пожежі та смерті людини встановлюється.

Вніч проти 25-го березня на Коломийщині у вогні загинув ще один чоловік. Пожежа, що спалахнула в літній кухні одного із обійсть у селі Годи-Добровідка, виявилася фатальною для 48-річного сина власниці цього господарства.

Ще дві пожежі минулої доби зареєстровано в обласному центрі. Так, близько 12-ої години горіла недіюча будівля по вулиці Угорницькій. Вогонь знищив віконні рами, перекриття та речі бувші у вжитку. Під час гасіння пожежі через сильне задимлення в приміщенні бійці МНС протягом 25-ти хвилин працювали в апаратах захисту органів зору та дихання. Ще одна пожежа мала місце в одній із дев’ятиповерхівок по вулиці Іоанна-Павла ІІ. Загорання виникло в ліфтовій шафі. Вогнем було знищено побутове сміття. Ймовірною причиною обох пожеж, як зазначають фахівці МНС, могло стати необережне поводження з вогнем.

Ввечері 24-го березня в селі Виноград Городенківського району на одному із обійсть горіла стайня. Вогнем було знищено дерев’яні конструкції та частково крівлю надвірної споруди, 2,5 т грубих кормів. Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі.

Загалом з початку року на території Івано-Франківщини виникло 235 пожеж, 28 осіб загинуло, повідомляє головне управління МНС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі