друкувати


Прикарпаття: За добу 24 повідомлення про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-25 04:06:31
Протягом минулої доби в чергові частини міліції краю надійшло 24 заяви і повідомлення про злочини, в тому числі пограбування, 6 крадіжок та 2 факти заподіяння тілесних ушкоджень,. Водночас розкрито 18 злочинів. Задокументовано 3 наркозлочини та 4 злочинних прояви у сфері економіки.

Учора у Коломийський міськвідділ міліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні з важкими травмами голови та тілесними ушкодженнями госпіталізовано 83-річну мешканку району. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до заподіяння тяжких тілесних ушкоджень літній жінці причетний її онук 23-річного віку. Підозрюваного затримано. Мотиви та обставини тяжкого злочину встановлюються, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Тим часом у Надвірянському районі зареєстровано випадок заподіяння тілесних ушкоджень 36-річному мешканцеві району. Як встановлено, до скоєння злочину доклала руки 52-річна матір потерпілого, яка перебуває на психіатричному обліку. Скориставшись тим, що син заснув, жінка сокирою заподіяла йому поранення в області шиї. Чоловіка доставлено у лікарню.

Співробітники галицької міліції розкрили крадіжку з будинку 80-річного пенсіонера. У поле зору оперативників потрапив 17-річний мешканець обласного центру, який проникнувши до будинку літнього чоловіка, викрав майже три тисячі гривень та мобільний телефон.

За підозрою у скоєнні майнового посягання у Рогатинському райвідділі міліції опинився 33-річний мешканець району. Як виявилося, чоловік спромігся викрасти 10 чавунних батарей з підприємства, де працював охоронцем. Вирішується питання про порушення кримінальної справи відносно недобропорядного сторожа.

Як шахрайство кваліфіковані дії 45-річного жителя Городенківщини. Останній, скориставшись послугами приватного перевізника, з’їздив у Львівську область, але не розрахувався за поїздку.

В обласному центрі співробітники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків викрили ще один наркопритон. Його за місцем проживання влаштував 37-річний івано-франківець.

У Косівському районі задокументовано факт реалізації фальсифікованих горілчаних виробів 32-річною жителькою району. З господарства косівчаники вилучено 12 літрів етилового спирту.

Учора в області трапилася одна дорожньо-транспортна пригода, в якій отримала травми одна людина.

Обговорити на форумі