друкувати


На колегії РДА ключовим питанням було стан оплати праці на підприємствах

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-25 10:38:36
24 березня відбулось засідання колегії Коломийської районної державної адміністрації, в якій взяли участь начальники управлінь та відділів, організацій та підприємств, сільські, селищні голови.

Про хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 29.03.2007 р. № 142 "Про стан оплати праці на підприємствах, організаціях, агроформуваннях та установах району" доповів заступник начальника управління, начальник відділу праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Ігор Курліщук, повідомляє прес-служба РДА.

На сьогодні в райдержадміністрації діє комісія з питань забезпечення виплати заборгованості заробітної плати, члени якої проводять систематичний аналіз виплати зарплати. У грудня 2008 року відбулося чергове засідання. Результатом роботи комісії є покращення стану показників та повна ліквідація заборгованостей по зарплаті.

На колегії йшлося також про результати ревізій, складання та виконання бюджетів Торговицької, Турківської та Остапківської сільських рад, виконання плану роботи райдержадміністрації за І квартал 2009 року та затвердження плану роботи райдержадміністрації на ІІ квартал 2009 року.

Також заслухано звіт начальника служби у справах дітей райдержадміністрації про виконання районної Програми запобігання дитячої бездоглядності на 2007-2008 року.

На колегії був присутній заступник начальника управління житлового-комунального господарства облдержадміністрації Василь Мельник.

Обговорити на форумі