друкувати


Харків визначився із готелями на Євро-2012

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-24 03:27:52
Харків визначився із готелями, де розміщуватиме гостей під час фіналу ЄВРО-2012 – у випадку, якщо потрапить до основного складу міст-господарів чемпіонату. Із дводенним візитом у Харкові перебуває делегація представників компанії "TUI Travel Plc" офіційного туроператора майбутнього чемпіонату.

Враженнями про Харків компанія "TUI Travel Plc" – офіційний туроператор ЄВРО-2012 – поділиться із виконкомом УЄФА. Ця інформація стане одним із факторів для прийняття остаточного рішення: чи залишаться Польща та Україна господарями чемпіонату. І, якщо так, чи увійде Харків до основного складу міст, що прийматимуть європейський футбол.

Під час візиту до Харкова представники агенції TUI зустрілися із очільниками міста та області. Не тільки Харківської, а й сусідньої – Полтавської. Через те, що у Харкова брак інвесторів для будівництва готелів "найвищої зірковості" - місто домовилось із Полтавою, що та допоможе розмістити гостей чемпіонату. Також гості провели семінар для власників готелів – щодо вимог УЄФА. Та запропонували їм ознайомитись із проектами угод про закупівлю та бронювання місць для учасників чемпіонату: самих футбольних команд, персоналу, офіційних осіб від футбольної євроасоціації та віп-персон. Ці договори у майбутньому стануть для компанії TUI Travel PLC гарантією прийому учасників і гостей та надання їм сервісних послуг європейського рівня.

Згідно з програмою підготовки Харкова до ЄВРО, до переліку об’єктів, що ймовірно розміщуватимуть офіційних осіб та туристів, включено п’ятдесят чотири готелі та вісім гуртожитків.

Автор: Ганна САЛТИКОВА, для Української служби Польського радіо з Харкова
Обговорити на форумі