друкувати


Протягом минулої доби в чергові частини міліції надійшло 19 про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-24 01:48:49
Протягом минулої доби в чергові частини міліції надійшло 19 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі пограбування та 4 крадіжки. Водночас розкрито 19 злочинів. Один раз з незаконного обігу вилучалася зброя. Викрито 5 злочинних проявів в сфері економіки.

Учора у Пасічнянське відділення міліції із заявою про крадіжку звернувся 28-річний мешканець Закарпатської області. Як повідомив заявник, коли він перебував на Привокзальній площі, невідомий зловмисник поцупив з кишені його куртки чотири тисячі гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося затримати підозрювану у вчиненні кишенькової крадіжки особу. Нею виявилася 20-річна мешканка обласного центру, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

У вчиненні майнового посягання підозрюється і 32-річний івано-франківець. Як наразі відомо, останній спромігся викрасти з чужого помешкання золоті вироби. Проводиться перевірка на причетність затриманого до вчинення інших злочинів.

Тим часом у поле зору співробітників галицької міліції потрапив мешканець району, який підозрюється у вчиненні двох крадіжок. В одному випадку зловмисник викрав електролічильник з території місцевого підприємства, а в іншому – зрізав понад 50 метрів телефонного кабелю.

Долинські оперативники, як мовиться, вивели на чисту воду 13-річного підлітка, який примудрився проникнути у сільську крамницю та викрасти чималу кількість солодощів.

У Косівському районі задокументовано факт самовільної порубки лісу місцевим жителем. Сума заподіяних лісництву збитків становить понад 11 тисяч гривень.

У Рожнятівському районі правоохоронці викрили жительку району, яка за місцем проживання займалася реалізацією фальсифікованої горілки.

Минулого вечора у Галицькому районі співробітники міліції затримали раніше судимого івано-франківця, який зберігав при собі обріз мисливської рушниці.

Минула доба, на щастя, обійшлася без дорожньо-транспортних пригод.

Обговорити на форумі