друкувати


Стоматологічному центру "Люкс" - 10 років

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-19 06:51:31
Десять років тому приватний стоматологічний центр "Люкс" починав свою діяльність… з ремонту старенької квартири на вулиці Театральній, з впорядкування прилеглого двору. Засновник нового медичного закладу Іван ПОТЯК спочатку був одним лікарем на два робочі крісла. З ним працювали дві медсестри: Наталя ЯНОВСЬКА і Наталя МАЇВСЬКА, які досі успішно працюють у "Люксі". Сюди відразу потягнулись клієнти. Адже з моменту заснування стоматологічного центру його головним завданням стало досягнення найвищого рівня якості – у впровадженні технологій, формуванні команди, результатах лікування.

Іван ПОТЯК згодом запросив до співпраці свого колегу-одногрупника по інституту Василя ГЕНИКА. З часом тут почали працювати Роман МАЇВСЬКИЙ, Ярослав ГРАБОВЕЦЬКИЙ, Ярослав РОМАНЮК, Роман КИФЯК. Створився фаховий і надійний колектив стоматологів, які почали разом працювати на кінцевий результат: щоб із моменту першого візиту до "Люксу" клієнти впевнено крокували по життю разом із його командою професіоналів.

Через два роки практика переконала в тому, що для успішного лікування необхідна ширша діагностика стоматологічних захворювань. У стоматцентрі "Люксі" з’явився рентген-кабінет із дентальним і панорамним рентген-апаратами. За якийсь час тут створили окремий хірургічний кабінет. З’явилась можливість виконувати малі хірургічні операції, успішно займатись імплантологією, лікуванням тканин пародонту за допомогою сучасного німецького апарату "Vector", що стабілізує процес рухомості уражених пародонтозом зубів.

Для того, щоб отримати стоматологічну допомогу в повному обсязі, в стоматологічному центрі спочатку проводять повне обстеження стану ротової порожнини. Використання цифрового ортопантомографа японської фірми "Мorita" дозволяє у десятки разів зменшити променеве навантаження у порівнянні з обстеженням на звичайних апаратах. У стоматологічному центрі можна й самому детально вивчити свою ротову порожнину з допомогою інтраоральної камери, а потім побачити завдяки спеціальній комп’ютерній програмі змодельований стан після лікування.

Таким чином, стоматцентр "Люкс" почав надавати повну кваліфіковану стоматологічну допомогу, яка існує на сьогодні. Одним із найскладніших і відповідальних процесів у наданні стоматологічної допомоги є лікування кореневих каналів зубів, адже коренева система має складну будову. Для успішного результату лікування тут придбали оптичний ендодонтичний мікроскоп, який дозволяє знайти зубні канали, не помітні неозброєним оком, і якісно запломбувати їх з використанням новітніх технологій і матеріалів.

Пацієнтам із втраченими зубами з метою раціонального протезування, зменшення перевантаження природних зубів, проводиться встановлення дентальних імплантатів. Тобто, за один прийом людина виходить від стоматолога з «новими зубами» і впевненою посмішкою.

У стоматологічному центрі "Люкс" також надають ортодонтичну допомогу і дітям, і дорослим. Саме діти становлять значний відсоток серед пацієнтів, але вікових обмежень для вирівнювання зубів нема.

А нещодавно у стоматологічному центрі з’явилась ще одна новинка, яка покладе край болісним відчуттям під час лікування зубів. Датський апарат дає можливість виконувати усі лікувальні маніпуляції без використання традиційних інструментів, без уколів та без болю, а з допомогою сучасної повітряно-абразивної системи.

Отже, за десять років "Люкс" перетворився на сучасну кваліфіковану стоматологічну клініку з повним спектром послуг. Тут хворий потрапляє у атмосферу щирої довіри і привітності, його постійно супроводжує відчуття професійного підходу та порозуміння. Затишна атмосфера, привітний, фаховий та уважний персонал, прийом у зручний час – усе це допомагає зняти стрес, викликаний необхідністю візиту до стоматолога.

Тобто, у стоматологічному центрі "Люкс" - повний "Люкс"!

З десятиріччям тебе, "Люкс"!









Автор: Маґда НИКОЛИШИН
Обговорити на форумі