друкувати


Про скликання двадцять дев’ятої сесії Івано-Франківської обласної ради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-19 11:05:50
Відповідно до статті 46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" скликати двадцять дев’яту сесію обласної ради 27 березня 2009 року о 10 годині в залі засідань обласної ради (ІV поверх) з порядком денним:

1. Про підсумки виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області у 2008 році за пріоритетними напрямками Стратегії економічного та соціального розвитку територій області до 2015 року.

2. Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2009 рік.

3. Про затвердження звіту щодо виконання обласного бюджету за 2008 рік.

4. Про нагородження Почесною відзнакою "100-річчя від дня народження Головного Провідника ОУН Степана Бандери".

5. Про хід виконання регіональної програми розвитку туризму та затвердження Програми розвитку туризму в області на 2009-2010 роки.

6. Звіт постійної комісії обласної ради з питань регуляторної політики розвитку малого та середнього бізнесу.

7. Майнові питання.

На сесію запросити голову обласної державної адміністрації, заступників голови обласної державної адміністрації, керівників управлінь і відділів обласної державної адміністрації, голів районних рад, міських голів (міст обласного значення), голів районних державних адміністрацій, керівників правоохоронних та судових органів, обласних підприємств, установ, організацій, політичних партій та громадських організацій, представників засобів масової інформації.

Обговорити на форумі