друкувати


Розпорядження "Про День депутата в обласній раді"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-19 10:59:46
Відповідно до розпорядження голови обласної ради від 08.06.2006. № 13-р "Про День депутата в обласній раді":

1. Провести День депутата в обласній раді 24 березня 2009 року о 10 годині в залі засідань обласної ради (IV поверх).

2. Затвердити План проведення Дня депутата в обласній раді (додається).

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної ради З.Береговського.

План проведення Дня депутата в обласній раді 24 березня 2009 року

1. Відкриття Дня депутата в обласній раді. (Ігор Олійник – голова обласної ради)

2. Про стан сплати податків підприємствами та організаціями області, бюджетних призначень по платежах. (Валерій Назаров – голова Державної податкової адміністрації в Івано-Франківській області)

3. Про роль і завдання інспекції державного архітектурно-будівельного контролю області щодо дотримання законності при спорудженні об’єктів житла та соціально-культурної сфери. (Богдан Процак - начальник інспекції державного архітектурно-будівельного контролю області)

4. Про підсумки виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області у 2008 році за пріоритетними напрямками Стратегії економічного та соціального розвитку територій області до 2015 року. (Володимир Шкварилюк – заступник голови обласної державної адміністрації)

5. Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2009 рік. (Володимир Шкварилюк – заступник голови обласної державної адміністрації)

6. Про звіт щодо виконання обласного бюджету за 2008 рік. (Любов Костів – начальник головного фінансового управління обласної державної адміністрації)

7. Про питання, що вносяться на розгляд ХXІX сесії обласної ради. (Зіновій Береговський – перший заступник голови обласної ради)

Обговорити на форумі