друкувати


Напередодні Всесвітніх Днів Діабету та 65-річниці визволення Коломиї від німецько-фашистських загарб

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-18 03:55:16
Напередодні відзначення Всесвітніх Днів Діабету та 65-ї річниці визволення міста Коломиї від німецько-фашистських загарбників міський голова Юрій Овчаренко видав розпорядження про нагородження Відзнакою та Грамотою міського голови.

У відповідності з Положенням про Відзнаку та Грамоту за поданням про нагородження звернулися Коломийське відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів, Рада ветеранів Великої Вітчизняної війни, Збройних Сил та праці та головний лікар ЦРЛ.

Відзнаки удостоїлись члени ветеранських організацій В.А. Бондарєв, В.М. Колоденко за активну роботу у ветеранському русі та з нагоди 65-ї річниці визволення міста Коломиї від німецько-фашистських загарбників, Й.М. Томенчук – засновник Коломийського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів за активну участь у роботі в організації, соціальний захист пенсіонерів, розбудову української держави та з нагоди 85-річчя від Дня народження.

За активну просвітницьку та профілактичну роботу серед жителів міста і району, співпрацю з медичними установами в лікуванні хворих на цукровий діабет та з нагоди 10-ї річниці створення організації Відзнакою нагороджена голова Коломийської спілки інвалідів-діабетиків Валентина Паламарчук.

Грамотами міського голови нагороджені ветерани війни, учасники бойових дій Іван Мельничук, Марія Мурга, Методій Стромецький та Ярослав Яремчук.

Джерело: Відділ внутрішньої та інформаційної політики Коломийської міської ради
Обговорити на форумі