друкувати


Обдарували й запросили… до міліції

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-18 01:10:20
Минулої п’ятниці співробітники карного розшуку за гарячими слідами затримали 21-річного раніше судимого зловмисника, який був причетний до пограбування листоноші і заволодіння грошима, що призначалася пенсіонерам.

Випадковим очевидцем того, як міліціонер наздоганяв грабіжника, став один з мешканців Івано-Франківська. Молода людина надала посильну допомогу у приборканні підозрюваного. Таким чином кривдника листоноші було затримано, а під час його огляду вилучено практично всю суму грошей, здобутих злочинним шляхом. У ході розслідування кримінальної справи з’ясовано причетність мешканця Надвірянського району до скоєння низки аналогічних злочинів.

Міліціонери Івано-Франківська достойно оцінили поступок добровільного помічника, який посприяв у затриманні злочинця. Молодого чоловіка запросили в міськвідділ міліції і на зібранні усього особового складу щиро подякували йому за вияв справжньої громадянської позиції і небайдужість до зусиль правоохоронців у боротьбі із злочинністю. На згадку про спільну “операцію” з затримання зловмисника чоловікові подарували телевізор. Враховуючи молодий вік людини, її спортивну підготовку, а, головне, високу правосвідомість, івано-франківцеві також запропонували працювати в міліції і боротися із злочинністю.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК
Джерело: ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі