друкувати


"Золотий меркурій" у Віктора АНУШКЕВИЧУСА

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-17 05:00:53
Під час церемонії вшанування лідерів економічного прогресу Івано-Франківська "Тріумф-2008" міський голова Віктор АНУШКЕВИЧУС отримав престижну бізнес-відзнаку "Золотий меркурій" – за особистий внесок в оздоровлення вітчизняної економіки та розвиток інтеграційних процесів. Відзнаку у вигляді нагрудного знаку міському голові вручив голова Торгово-промислової палати.

Відзнака "Золотий Меркурій" є головною національною бізнес-премією України, що підтримується міжнародним проектом Асамблеї ділових кіл з утвердження європейського престижу національного виробника, вітчизняного підприємства, самої держави. Проект "Золотий меркурій" реалізується спільно зі Спілкою фахівців-експертів якості (м.Київ, Україна), EMRC (м.Брюссель, Бельгія), EBA (м.Оксфорд, Велика Британія), МКПП (м.Москва, Росія) та передбачає підготовку й проведення як всеукраїнських, так і міжнародних (Великобританія, Угорщина, Бельгія, Сирія, Мальта, Росія) інвестиційних бізнес-форумів, ділових зустрічей, науково-практичних конференцій, виставок; презентацію на цих заходах провідних підприємств, торговельних марок, товарів та послуг; партнерські переговори з укладенням ділових угод.

Для довідки: Нагородженому "Золотим меркурієм" вручаються нагрудний знак "Золотий Меркурій", свідоцтво про нагороду, диплом лауреата, а також пам’ятний сувенір - статуетка Меркурія.

Знак міжнародної нагороди "Золотий Меркурій" являє собою односторонній хрест з розширеними на тлі ажурного кола кінцями. Сторони хреста покриті трав`янисто-зеленою емаллю з країв.

У центрі хреста – круглий медальйон з рельєфним зображенням Меркурія, який біжить по Земній кулі. Розмір знаку – 50 мм. Знак за допомогою кріплення з’єднується з орденською колодкою, що має форму літери V, виготовленої з оксамитової стрічки зеленого кольору. Довжина колодки – 75 мм, ширина внизу – 20мм, ширина вгорі – 40 мм.


Джерело: Прес-служба Івано – Франківської міськради
Обговорити на форумі