друкувати


На Прикарпатті зареєстровано три пожежі, 1 людина загинула

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-17 03:15:37
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на території Івано-Франківщини зареєстровано три пожежі, 1 людина загинула.

Близько 16-ї години 16 березня до тисменицьких рятувальників поступило повідомлення про те, що в урочищі "БАБЯНКА", приблизно 1.5 км від міста Тисмениця, на полі було виявлено тіло загиблого 68-річного жителя міста Тисмениця. За даним фактом ведеться дізнання.

16 березня в селі Воскресінці Коломийського району виникла пожежа в приміщенні сауни, яка розташована в житловому будинку. Вогнем було знищено двері, вікна сауни, меблі, речі домашнього вжитку, пошкоджено покрівлю та стелю сауни. Причина виникнення пожежі - неправильне влаштування димоходу.

16 березня в селі Борщів Снятинського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було частково пошкоджено двері, стіни та стелю коридору. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

Загалом з початку року на території Івано-Франківщини виникло 208 пожеж, 24 особи загинули, повідомляє головне управління МНС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі