друкувати


Протягом минулої доби надійшло 28 заяв про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-17 03:11:16
Протягом минулої доби в чергові частини міліції краю надійшло 28 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі пограбування та 10 крадіжок. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 22 злочини. Двічі з незаконного обігу вилучалась наркотичні речовини. Задокументовано 5 злочинів економічного спрямування.

У Городенківський райвідділ міліції із заявою про крадіжку звернувся мешканець району. Минулої неділі з подвір’я заявника було викрадено скутер вартістю вісім тисяч гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що до вчинення майнового посягання причетний 45-річний односельчанин потерпілого.

Співробітники долинської міліції розкрили крадіжку з будинку. У поле зору правоохоронців потрапив 38-річний житель Хмельницької області, який примудрився викрасти з чужого підсобного приміщення швейну машинку, велосипед, хатні речі та продукти харчування. У підозрюваного вилучено викрадені речі.

Снятинські оперативники встановили особи та затримали підозрюваних у скоєнні крадіжки з території місцевого товариства. Як встановлено, до викрадення чималої кількості листів алюмінієвої бляхи доклали руки 45-річний мешканець району та двоє юнаків 17-річного віку. Крім того, старшого співучасника злочину притягуватимуть до кримінальної відповідальності за втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність.

Тим часом в Тлумацькому райвіділлі міліції за підозрою у викраденні будівельних матеріалів з території фермерського господарства опинилися троє жителів району.

Недобропорядним гостем виявився 31-річний івано-франківець. Як наразі відомо, останній, перебуваючи вдома у 50-річної жительки обласного центру, поцупив мобільний телефон вартістю півтори тисячі гривень.

У Тисменицькому районі в ході проведення санкціонованого обшуку у помешканні 29-річного жителя району оперативники виявили та вилучили обріз мисливської рушниці.

В одній дорожньо-транспортній пригоді, зареєстрованій протягом доби, що минула, одна людина загинула, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі