друкувати


Події дня. 16.03.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-17 03:06:37
На Коломийщині голосували. 15 березня у селах П'ядики та Марківка Коломийського району обирали сільських голів. Обидва попередники написали заяви за власним бажанням піти з роботи, тому й виникла необхідність у позачергових виборах. В результаті недільного голосування, новим війтом П'ядиків став Роман Сікорський, а Марківку очолив Михайло Стефанюк.

На Закарпатті масштабно відзначили 70-річчя проголошення Карпатської України. На святкування прибув навіть Президент Віктор Ющенко. Спочатку гарант відвідав Богослужіння та будинок де у 1939 році засідав Сойм нової держави.

У середу о 10:00 годині відбудеться сесія Коломийської міської ради. Основні питання порядку денного:
1. звіт міського голови про діяльність виконавчих органів Коломийської міської ради.
2. Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2009 рік.
3. Про затвердження статутів окремих навчальних закладів у новій редакції.
4. Земельні питання.
Пряму трансляцію засідання дивіться на телеканалі НТК в середу о 10:00 годині. Також звіт міського голови Юрія Овчаренка про діяльність виконавчих органів Коломийської міської ради за 2008 рік розміщено на Коломия ВЕБ Порталі.

"Як заповнити річну декларацію про доходи, отримані в 2008 році, та що загалом потрібно знати про декларування доходів громадян". На таку тему у прямому ефірі радіо "Сяйво" зі слухачами спілкуватимуться податківці. На запитання громадян відповідатиме начальник відділу адміністрування податків фізичних осіб Коломийської оДПІ Світлана Новосад. Зустріч відбудеться у середу 18 березня о 14:00 годині. Телефон прямого ефіру 4-10-68.

Журналістика має дбати про духовне збагачення людей, переконаний головний редактор газети "Коломийський вісник" Василь Дем'янів. Саме тому вже шостий рік поспіль редакція організовує змагання з міні-футболу серед дітей. Турнір має статус західноукраїнського регіонального. Цьогоріч до Коломиї приїхали гості зі Львівщини та чотириразові чемпіони – чернівецька команда.

Коломияни кращі волейболісти карпатського регіону. Підтвердженням цього став виграш Кубка у Хусті. Змагання присвятили 70-річчю створення Карпатської України.

У Львові відбувся чемпіонат України з бойових мистецтв карате шотокан у двох версіях: VKF та VAMMCo. Івано-Франківщину представляли коломияни. До складу нашої команди входили 14 спортсменів. 11 з них стали призерами та переможцями.

Другий етап конкурсу "Кращий читач України" відбувся в коломийській дитячій бібліотеці №3. В залі зібралися учні 6-7 класів. Юних читачів оцінювало журі під головуванням поета Василя Рябого. Марічка Грицюк стала переможницею серед 6-х класів, Андрій Щербанюк серед 7-х. Лауреатом нової номінації інтерпретація і творчість є Христина Романюк. Нагороди переможцям вручав Дмитро Давидов - минулорічний переможець конкурсу. Книги для нагород надав директор друкарні імені Шухевича Михайло Андрусяк.

Коломийський академічний обласний український драматичний театр імені Івана Озаркевича запрошує всіх шанувальників театрального мистецтва на вистави, які відбудуться 22 березня. О 12:00 годині казка для дітей "Світлофор Моргайко», о 17:00 годині вистава для дорослих "На милування нема силування". Каса працює з 09:00 до 12:00 та з 13:00 до 17:00 години щодня. Приймаються колективні замовлення. Телефони для довідок 3-28-42, 4-78-44.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі