друкувати


Все для танців від енергетиків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-17 02:10:19
Відгукнувшись на ініціативу організаторів нещодавно відкритої в Івано-Франківську танцювальної школи Влада ЯМИ, меценати з ВАТ "Прикарпаттяобленерго", взяли під опіку двох дітей-сиріт, яких безкоштовно вчитимуться танцювати: 14-річну Віолетту МУЗИКАНТОВУ та 12-річну Галину ЛАТКІВСЬКУ.

Як повідомили у прес-службі товариства, такий підхід гарантуватиме постійну опіку над дітьми, очевидність потреб дітей та чітке спрямування благодійних коштів. А 4 квітня, коли учням школи буде вручено офіційні посвідчення, голова правління ВАТ "Прикарпаттяобленерго" Олександр БУБЕН та керівник школи танцю Владислав ЯМА разом з підопічними дівчатками завітають у спеціалізовану крамницю, щоб придбати для учениць необхідний для занять одяг та взуття.

"Підтримка дітей-сиріт, створення умов для їх навчання у іменитій школі танцю, - пояснює Олександр БУБЕН, - цілком відповідає нашим пріоритетам у соціальній політиці. Адже цей рік компанія вирішила провести під гаслом "Діти – наше натхнення". Зокрема у цьому проекті, ми не лише купимо для своїх підопічних трико, спіднички та танцювальні туфлі. Ми також подбаємо про відпочинок цих дітей улітку, щоб вони могли і розважитись, і зміцнити своє здоров’я. Як на мене, це хороша спроба витягти дітей із буденних проблем та негараздів, дати їм можливість повноцінно спілкуватися і займатися улюбленою справою".

Обговорити на форумі