друкувати


Делегація Коломийщини побувала на Закарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-16 04:39:26
13-15 березня. Грандіозне історичне відзначення з нагоди 70-річниці проголошення незалежності Карпатської України та 135-річниці від дня народження Президента Карпатської України о.д-ра Августина Волошина відбулося на Закарпатті.

З дружнім візитом було запрошено й гостей з Коломийщини. Делегація з числа працівників районної ради, райдержадміністрації, головного редактора газети "Вільний голос" відвідали Закарпатську облдержадміністрацію, з метою святкування 70-річниці проголошення незалежності Карпатської України та 135-річниці від дня народження Президента Карпатської України, повідомляє прес-служба РДА.

Організатори святкування провели урочисті збори та святковий концерт, присвячені 70-ій річниці проголошення незалежності Карпатської України. Делегація відвідала школу мистецтв в місті Хуст, взяла участь у відкритті погруддя Президенту Карпатської України о.д-ру Августину Волошину, а також у спортивних змаганнях, де зайняла призове місце під час гри з волейболу між Хустським, Іршавським та Коломийським районами, здобувши перемогу і нагороду – кубок.

Обговорити на форумі