друкувати


Вчені створили природний замінник віагри

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-16 04:26:12
У берлінській університетській клініці "Шаріте" проходять випробування нового лікарського засобу "плантаграр", який складається виключно з рослинних компонентів і повинен підвищити потенцію чоловіків. В експерименті беруть участь 50 чоловіків. Після прийому нового препарату вони відчувають більший сексуальний потяг і отримують більше задоволення від заняття сексом.

У чоловіків, які беруть участь в експерименті, статевий потяг навіть вищий, ніж у контрольної групи, що приймає віагру.

При цьому очікується, що новий засіб, який повинен з'явитися в продажі навесні 2010 року, буде позбавлений побічних ефектів свого знаменитого конкурента, повідомляє агентство AP. Призначений він, також як і віагра, тільки для чоловіків.

Суміш екстрактів різних рослин підвищує рівень чоловічого гормону тестостерону і поліпшує кровообіг. Серед основних компонентів - поширена в Східній Європі рослина "якорці сланки" (Tribulus terrestris), яке надає приблизно таку ж дію, як і так званий перуанський женьшень "маку", що підвищує звязуваність тестостерону.

Крім того, до складу входить препарат "полікосанол", спиртовий екстракт з воску цукрового очерету, і рису, а також амінокислота L-ангінін, яку отримують з арахісу. Ці компоненти використовуються для зниження жирів крові і розширення судин. Виноградний екстракт укріплює імунну систему і кровообіг.

Берлінські дослідники поки не виявили серйозних побічних ефектів нового препарату.

"В окремих випадках використання цього засобу викликає діарею", - зізнається Олаф ШРЕДЕР. За його словами, це можна розглядати як захисну реакцію організму у випадку передозування, повідомляють Подробности.

Обговорити на форумі