друкувати


Івано-Франківськ: Благодійний концерт Ольги Богомолець

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-16 11:04:52
Сьогодні в Івано-Франківську відбудеться благодійний концерт професора, доктора медичних наук автора і виконавиці українських романсів Ольги Богомолець, яка є ініціатором проведення першого Всеукраїнського Марафону Здоров’я, що відбудеться у всіх великих містах України, за підтримки Президента України Віктора Ющенка.

У програмі концерту – виконання авторських українських романсів на вірші Ліни Костенко, Євгена Сверстюка та власних віршів.

Основна мета першого туру – допомога дітям-сиротам і дітям із малозабезпечених сімей, що потребують сучасної онкологічної медичної допомоги. Окрім цього пані професор проведе благодійні медичні огляди учнів шкіл-інтернатів за допомогою єдиного в Україні епілюмінісцентного дерматоскопу, призначеного для ранньої діагностики захворювань на меланому. Хворі діти, щойно будуть виявлені, направлятимуться на огляд до столичного Інституту дерматології і косметології і, за необхідності, будуть безкоштовно прооперовані.

Усі заходи, заплановані в межах першого туру Марафону здоров’я, будуть проведені безкоштовно. Кошти витрачені на його проведення, є особистими коштами родини Богомолець-Шереметьєвих – професора медицини Ольги Богомолець-Шереметьєвої та її чоловіка – відомого колекціонера та мецената Олексія Шереметьєва.

Обговорити на форумі