друкувати


Хі-Хі-Химера

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-14 01:00:46
У п’ятницю, 13 березня о 13:00 в арт-кафе клубі відбулася прес-конференція з нагоди відкриття весняного сезону проведення "химерних" акцій. Цьогорічний весняний сезон матиме дещо оновлений формат і, відповідно, оновлені проекти, одним з яких є жарт-шоу "Хі-Хі-Химера" під гаслом "До кращих часів разом і ВЕСЕЛО!".

Оскільки проведення вже звичних літературних презентацій відтермінувалося до осені та у зв’язку з новим економічним становищем на сьогоднішній день, арт-клуб "Химера" розпочинає новий проект – жарт-шоу. Особливістю проекту є проведення своєрідних вечорів сміху.

До участі в проекті запрошуються усі бажаючі без вікових, статевих, професійних та інших обмежень, ті, хто вміє і може розсмішити будь-яким видом жарту.

Усі бажаючі матимуть змогу отримати та заповнити анкету учасника і подати її до 20 квітня в арт-клуб "Химера". Для переможця цього конкурсу передбачена грошова винагорода сумою 1111,11 грн та контракт (за домовленістю) на виступи у "Химері". Також КОЖЕН учасник проекту "Хі-Хі-Химера" отримає диплом участі у конкурсі.

Програмою-мінімум проекту є розвеселити глядацьку аудиторію, програмою-максимум – віднайти жарти з тонким почуттям гумору та специфічною манерою подання.

Ще варто зазначити, що не зважаючи на переформатування проектів, в "Химері" й надалі продовжує діяти кіноклуб "КУБ" (щовівторка о 19:00), а також "Химера" постійно відкрита для нових проектів чи проведення уже традиційних, наприклад літературних презентацій. 5 березня в арт-клубі відбулася презентація поета Андрія Любки "Тероризм", а 19 березня о 19:00 відбудеться літературний вечір відеопоезії молодих чернівецьких письменників Христі ВЕНГРИНЮК та Сашка ГОРСЬКОГО.

Обговорити на форумі