друкувати


Чи легкі гроші в листоноші?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-14 12:14:13
Вчора в під’їзді однієї з івано-франківських багатоповерхівок в мікрорайоні "Позитрон", скоєно напад на 54-річну жінку листоношу, яка розносила пенсії по квартирах. Застосувавши газовий балончик та завдавши численних побоїв, зловмисники заволоділи її сумкою. За кілька хвилин потерпілу виявили мешканці будинку і викликали швидку допомогу та міліцію.

Як повідомив Коломия ВЕБ Портал Володимир ФЕДИК, начальник Вовчинецького відділу міліції міста Івано-Франківська, нападників було затримано за допомогою місцевих жителів.

Люди зателефонували в міліцію. За кілька хвилин двоє оперативників карного розшуку з того ж таки Вовчинецького відділення міліції, прочісуючи прилеглі до будинку, де трапилося нещастя, вулиці, звернули увагу на двох молодиків. Невідомці вели себе підозріло: увесь час оглядалися на всі боки. Міліціонери попросили їх зупинитися, вони не відреагували, а згодом кинулися навтьоки. Затримати злодіїв допоміг небайдужий парубок, який проходив неподалік і побачив, як невідомців наздоганяє міліція.

Затриманим виявився 21-річний раніше судимий парубійко з Надвірни. При затриманні у молодика вилучено більшу частину пограбованих грошей та газовий балончик. Працівники карного розшуку встановили особу іншого співучасника пограбування і проводять активні заходи щодо його затримання. Тим часом потерпіла жінка перебуває у нейрохірургічному відділенні обласної клінічної лікарні. Їй надано невідкладну медичну допомогу.

"Наказом УМВС в області міліціонерів, які відзначилися у розкритті злочину заохочено, - каже Василь ГУЛЬТАЙЧУК, начальник ЦЗГ УМВС України в області. - Відомчою відзнакою за сприяння міліції буде удостоєно й мешканця обласного центру, котрий виявив громадянську позицію і допоміг при затриманні підозрюваного".

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі