друкувати


Скандал! "Таврія" відмовляється грати з "Арсеналом"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-13 04:19:28
Гра 20-го туру Прем’єр-ліги між "Арсеналом" і "Таврією" відбудеться в місті Суми на стадіоні "Ювілейний" (на фото), а не в Охтирці, як було заплановано. Викликано це жорсткістю вимог до стану стадіонів, на яких можуть проводитися матчі між клубами Прем'єр-ліги. Охтирська арена не увійшла в тимчасовий реєстр стадіонів, на яких дозволено проводити матчі другого кола сезону 2008/2009.

В свою чергу "Таврія" відмовляється проводити матч з "Арсеналом" в Сумах. "Керівництво СК "Таврія" змушене заявити, що до цього часу (11 годин 13 березня, тобто, практично за добу до початку поєдинку) наш клуб не одержував офіційного підтвердження від Прем'єр-ліги про перенесення матчу в інше місто", - говориться в офіційній заяві кримчан.

Напередодні "Таврія" прибула в Охтирку, розташувалася в готелі "Нафтовик". Поле стадіону "Нафтовик" перебуває в досить хорошому для цієї пори року стані. В суботу команда має намір грати в Охтирці і ні про яке перенесення поєдинку в Суми (відстань понад 80 км) або будь-яке інше місто навіть мова йти не може, оскільки в даному випадку це означало б зрив передматчевої підготовки, а це проблеми з розміщенням, харчуванням команди і т. д.

Керівництво СК "Таврія" заявляє, що матч 20-го туру чемпіонату між "Арсеналом" і "Таврією" відбудеться 14 березня о 14 годині на стадіоні "Нафтовик" в Охтирці. "Якщо ж делегат ФФУ на цьому поєдинку Микола Курилко з Харкова вирішить, що поле стадіону "Нафтовик" не готове прийняти матч, "Арсеналу", як приймаючій стороні, яка не забезпечує проведення гри, вважаємо, повинно бути зараховано технічну поразку", - повідомляє прес-служба "Таврії", повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі