друкувати


Культурно-мистецький центр "Є" запрошує

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-13 11:06:54
Культурно-мистецький центр "Є" запрошує на виставку фотографій Ігоря ГАЙДАЯ. "9 місяців + 3 дні". Виставка діятиме на п’ятому поверсі. Тривалість – 14-26 березня. Відкриття – 14 березня, 17 година.

…Фотографія, яка фіксує неповторні миттєвості нашого буття, має дивовижну можливість постійно відкривати нові грані істини. Для мене фотографія – і професія, і захоплення, і можливість безкінечного пізнання світу і самого себе. У цьому альбомі я представляю серію фотографій, звичайних чорно-білих, які подарували мені справжні відкриття.

Робоча назва фотоальбому "Діти Індиго" запозичена з однойменної серії книг Лі КЕРРОЛЛА. Ми, автори цих фотографій - Ігор та Ніна - переконані, що "нові діти" мають дуже важливу місію в нашому світі. Адже вони отримали від природи особливі можливості. "Нові діти" дійсно інші інтелектуально, духовно, фізично; вони наділені особливим талантом любити і тонко відчувати.

Кілька слів про стиль та структуру проекту. Ми не хотіли занурюватися в медичні та наукові глибини. Просто є бажання поділитися своїми почуттями та відкриттями. Як фотограф я можу це зробити мовою фотографії.

Чому Україна та Австрія?

В Україні ми живемо, тут я краще відчуваю людей. В Австрії ми з Ніною перебували у творчому відрядженні за програмою "Artist in Residence" на запрошення Міністерства культури, мистецтва та освіти Австрії, і коли у нас з’явилась ця ідея, ми почали її втілювати, - каже Ігор ГАЙДАЙ.

Контактний телефон : 8 (0342) 72 29 20

Обговорити на форумі