друкувати


Івано-Франківськ: "Є" запрошує на виступ гуртів "Листопад" та "Моноліт"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-12 05:13:22
14 березня Культурно-мистецький центр "Є" в Івано-Франківську запрошує на виступ гуртів "Листопад" та "Моноліт", що відбудеться в арт-клубі "Гармидер" (1 поверх). Початок - 18 година. Вхід - 35 гривень.

Гурт "Листопад" є добре знаним не лише в Івано-Франківську, але й в Україні. У 2006 році гурт став переможцем X Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики "Червона рута", Всеукраїнського фестивалю естрадного мистецтва "Дзвони Прикарпаття та Всеукраїнського фестивалю української естрадної пісні "Захід XXI-століття". 2007 року "Листопад" виграв гран-прі першого міжнародного конкурсу "Пісні моря-2007", котрий проходив в рамках міжнародного молодіжного музичного фестивалю "Зірковий берег".

Гурт "Моноліт" було засновано 2004 року в місті Шостка Костянтином ГОРДЕЙЧУКОМ та Миколою ГРИГОР’ЯНОМ. Музична стилістика гурту - класичний heavy metal з актуальним сучасним звучанням. Концептуальна наповненість лірики - життєствердна тематика, пропаганда патріотизму та щирого духу рок-н-ролу. "Моноліт" є лауреатом та переможцем таких всеукраїнських фестивалів та конкурсів, як "Рок-Фест", "Сесія", "Музичний острів", "Покровський рок-фестиваль", "Червона рута", "Про Рок", "Слов’янський рок", "Молода гвардія", "Анти-Поп" та ін.

Обговорити на форумі