друкувати


Минулої доби у чергові частини міліції надійшло 23 заяви про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-12 03:30:33
Протягом минулої доби у чергові частини міліції надійшло 23 заяви і повідомлення про злочини, в тому числі 5 крадіжок, 2 з яких – з житла громадян. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 19 злочинів. Викрито 5 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, один раз вилучалася зброя. У сфері економіки виявлено 3 злочинних прояви.

Співробітники калуської міліції розкрили грабіж, який було вчинено наприкінці лютого. Грабіжник уночі напав на літнього чоловіка, побив його та відібрав мобільний телефон і гроші. Оперативно-розшуковими заходами встановлено, що пенсіонера скривдив 21-річний калушанин, який вже має судимість. У нього вилучено речовий доказ скоєного злочину, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Ще одну раніше судиму особу за підозрою у вчиненні злочину затримано в Івано-Франківську. 25-річного мешканця Долини правоохоронці мають підстави вважати причетним до крадіжки. Молодик, як виявилося, примудрився поцупити телефон з кишені жінки на ринку.

У викраденні чужого мобільника підозрюється й 19-річна жителька обласного центру. Дівчина, як наразі відомо, прибрала до рук новенький телефон, що належав молодому івано-франківцеві, якраз у Міжнародний день прав жінок та миру.

Тим часом коломийські міліціонери затримали підозрюваного у крадіжці майна з господарства місцевого жителя. Як виявилося, бензопилу вартістю півтори тисячі гривень з гаража шляхом пошкодження дерев’яної стіни викрав 21-річний житель сусіднього Косівського району.

У Калуському районі оперативники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків затримали двох чоловіків у момент купівлі-продажу наркосировини. У 37-річного жителя Івано-Франківська правоохоронці виявили щойно придбані 350 грамів меленого маковиння, а у 50-річного місцевого мешканця – отримані за збут наркозілля гроші. Щодо обох затриманих вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Працівники Богородчанського райвідділу міліції учора вилучили саморобний стріляючий пристрій. Самопал, як з’ясувалося, зберігав удома 44-річний житель одного з сіл.

А 35-річного мешканця Верховинщини було затримано, як мовиться, з наявним, на місці самовільної порубки лісу. На території лісництва чоловік встиг без жодного дозволу зрубати 14 дерев породи смерека, заподіявши таким чином шкоди на суму понад 50 тисяч гривень.

Обговорити на форумі