друкувати


Події дня. 11.03.09 (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-12 01:52:04
Вже майже рік до мешканки Мишина, інваліда І групи Євдокії Іванівни Кузьменчук не може потрапити навіть швидка допомога. Причина в тому, що її сусід Андрій Поп’юк перегородив дорогу. Останній стверджує, що зробив це законно. На сьогоднішній день справу сусідів розглядає Верховний суд. Журналісти нашого телеканалу також вирішили розібратися в цій ситуації.

11-14 березня на окремих річках басейну Дністра очікується продовження підйому рівнів води на один метр над поточним. МНС-ники звертаються до мешканців Прикарпаття з проханням бути обережними та вжити відповідних заходів безпеки.

"Укрзалізниця" вкотре підвищила ціни. Тепер за проїзд в СВ та плацкарті треба буде платити на 7% більше. Так що поїздка з Коломиї до столиці обійдеться в 125 гривень. І це тільки від обласного центру. Як стверджують на залізниці, це не останнє збільшення тарифів у цьому році.

Коломийські правоохоронці звітуються про чергові успіхи. Ними розкрито кілька крадіжок з нежилих будівель. В більшості такі злочини скоюють непрацюючі або ж раніше судимі особи.

В Коломиї зареєстровано самогубство! У квартирі на вулиці Січових Стрільців знайшли повішаною мешканку міста 1973 року народження. Про це повідомили в оперативно-рятувальній службі. Як кажуть МНС-ники, інформація про трагічний випадок до них поступила 10 березня о 18:00 годині. Слідів насильницької смерті на тілі не виявлено. Проводиться експертиза.

Відзначати найкращих - стимулювати до роботи. Лауреатів обласного етапу конкурсу "Вчитель року-2009" нагородили спочатку у Івано-Франківську, а потім і в рідному місті. Коломияни, які гідно представили освітянську галузь, отримали подарунки і від міської профспілки. Урочистості провели напередодні наради директорів шкіл в управлінні освіти.

Вчителі фізкультури Печеніжинсьго куща найкраще грають у футбол. Це довели фінальні змагання серед працівників освіти. Проходила спартакіада на базі ФОСК "Прикарпаття". До Коломиї з'їхались 5 команд. Це сформовані кущі П'ядицької, Печеніжинської, Коршівської, Ліснохлібичинської та Корницької зон.
Завантажити сюжет ... Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі