друкувати


Жінки–депутати Івано-Франківської облради в Польщі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-12 01:43:59
13 березня делегація депутатів-жінок Івано-Франківської обласної ради на запрошення Маршалека Опольського воєводства Юзефа Себеста та депутата Європейського парламенту Станіслава Яловецькі візьме участь у роботі конференції "Для чого нам жінки у політиці?", що проходитиме в місті Ополє (Польща).

Після презентації фільму "про політику з жіночим обличчям" з темою "Політична сцена України – роль жінок в її формуванні на прикладі політичної ситуації Івано-Франківської області" виступить депутат обласної ради, генаральний директор обласного телебачення "Галичина", заслужений журналіст України Ольга Бабій.

У програмі жіночої конференції – відвідання міста Прушкова, зустріч з тамтешніми жінками-політиками, лідерами громадського руху, з бургомістром міста Левіна Бжеського Анною Твардовською, відвідання церкви в Сідзіні, презентація там нової школи, зустріч з війтом гміни Аліною Баран тощо, повідомляє прес-служба голови обласної ради.

Довідка: Членами делегації на жіночу конференцію в Ополє (Польща) є депутати облради Ольга Бабій, Лідія Дмитрів Марія Білінська з Надвірної і Наталія Мельник з Рожнятова.

Обговорити на форумі