друкувати


Протягом минулої доби на Прикарпатті - 25 заяв про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-11 04:08:17
Протягом минулої доби у чергові частини міліції надійшло 25 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 2 пограбування, по одному випадку заподіяння тілесних ушкоджень та хуліганства, 8 крадіжок. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 19 злочинів. Три рази з незаконного обігу вилучалися наркотичні речовини. Чотири злочини задокументували співробітники міліції у сфері економіки.

В Івано-Франківську працівники міліції за підозрою у скоєнні пограбування затримали 17-річного юнака. Мешканець обласного центру, як виявилося, уночі на вулиці відкрито заволодів мобільним телефоном старшого чоловіка. Щодо затриманого вирішується питання обрання міри запобіжного заходу, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Співробітники тлумацької міліції розкрили крадіжку майна з господарства місцевої жительки. Минулої ночі зловмисники поцупили з обійстя пенсіонерки 2 електродвигуни та ковальське обладнання. Як встановлено, у вчиненні цього злочину є підстави підозрювати двох 18-річних односельчан потерпілої.

Дві особи підозрюються й скоєнні крадіжки, розкритої яремчанською міліцією. Як встановлено, 30-річний місцевий житель та 46-річний закарпатець у листопаді минулого року викрали значну суму грошей та побутову техніку з будинку в гірському селі.

В Коломийський райвідділ міліції учора було доправлено 25-річного місцевого чоловіка, який відзначився своїми хуліганськими витівками. Молодик напередодні вчинив гармидер в приміщенні розважального закладу та побив одного з відвідувачів.

Двічі минулої доби працівники прикарпатської міліції виявляли факти порушення авторського та суміжних прав. Йдеться про розповсюдження неліцензійної аудіовізуальної продукції. Зокрема, в Городенці у торгових точках одного з підприємців правоохоронці вилучили компакт-дисків з ознаками контрафактності на суму понад 21 тисячу гривень. Тим часом в Тлумачі міліція перешкодила продажу понад сотні дисків різних форматів, які реалізовувалися незаконно. Сума завданих незаконною діяльністю збитків у цьому випадку становить більше 6 тисяч гривень.

В одній дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилася учора в області, травмовано одну людину. За керування транспортними засобами у нетверезому стані за цей час затримано 22 водіїв.

Обговорити на форумі