друкувати


СУРКІС закриє "стадіон-болото"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-10 11:52:50
Зустріч президентів "Металіста" і ФФУ була присвячена матчу 19-го туру Прем'єр-Ліги України, в якому ФК "Львів" приймав харківський "Металіст". Незважаючи на категоричну відмову харківського клубу грати на цьому стадіоні, делегат матчу, Борис ВОСКРЕСЕНСЬКИЙ, допустив стадіон до проведення даного матчу.

Завдяки організованою Прем'єр-Лігою трансляцією з міста Добромиль, будь-який бажаючий зміг на власні очі спостерігати за тим, що відбувається на "полі", яке було залито водою і, відповідно, ні про яку гру в футбол, яким його звикли бачити шанувальники цієї гри, мова і не йшла.

Завдяки таким діям дуже сильно постраждав рейтинг Прем'єр-Ліги і всього українського футболу. Яким чином Борис Михайлович допустив даний стадіон до проведення матчу 19-го туру Прем’єр-ліги, для нас є загадкою. Детально обговоривши всю ситуацію, що склалася, Григорій СУРКІС у розмові з Олександром ЯРОСЛАВСЬКИМ зауважив, що в даний момент розглядається питання відповідності Бориса Воскресенського займаної посади (Голови комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань), а також закриття стадіону "Княжа Арена" до тих пір, поки він не буде відповідати мінімальним вимогам, що пред'являються ФФУ стадіонам під час проведення ігор Прем'єр-Ліги.

Обговорити на форумі