друкувати


ЛОБОДА на Євробаченні-2009

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-09 11:23:04
8 березня у Києві выдбувся фінал відбіркового туру Євробачення-2009, яке цього року відбудеться в Москві. За право представляти Україну на євроконкурсі змагались :LENARA з піснею Flash, гурт "Горячий шоколад" з піснею Kiss, БРЯНЦЕВА Тетяна з композицією Sweet and sugar baby, Денис БАРКАНОВ з піснею You are my love and pain, гурт Zакльопки з піснею Time is up, Наталія ВОЛКОВА з піснею Gush, 4 Kings з композицією Tearin’ up my heart, ANA з піснею You’re like a paradise, Світлана ЛОБОДА з піснею Be my Valentine, GODO з піснею Olvidamos, Олександр ПАНАЙОТОВ з піснею Superhero, Іра ПОЙЗЕН - You freed me, Kishe з піснею Midnight, Tori Joy з піснею Smile.

Гурт "ВВ" ще до півфіналу зняв свою кандидатуру із конкурсу. А потім з'явилась інформація, ніби СКРИПКА вів переговори, щодо того, аби гурт "ВВ" без конкурсу представляв Україну на "Євробаченні-2009". Гурт Nikita відмовився від участі у фіналі відбору.

Анастасія ПРИХОДЬКО, яка за рішенням журі, не пройшла до фіналу відбору в Україні, 7 березня перемогла у Росії. І тепер українка представлятиме Росію на "Євробаченні-2009" з піснею "Мамо".

А в українському відборі перемогла Світлана ЛОБОДА, з піснею Be my Valentine. 16 травня співачка боротиметься за перемогу у "Євробаченні-2009", повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі