друкувати


? 1 млн: Фортуна цілує пенсіонерів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-07 04:22:31
Амендолара, Косенца, південь Італії, [Amendolara, Cosenza] 7 березня 2009 року. Витираючи приховані цифри у лотерейному білеті за 10 євро, можливо перетворитися на мільйонера.

Цього разу фортуна поцілувала того, хто дійсно цього потребував. Щасливчиком на цей раз став 75-літній пенсіонер, Рокко КОРРАДО (Rocco CORRADO), батько 6-ти дітей, котрі через економічні мотиви були змушені емігрувати на північ країни. Можливо після цього випадку хтось з них захоче повернутися до дому, повідомляє Quotidiano Net.

Все сталося у бар-табакерії пана Антоніо МАУДЖЕРІ (Antonio MAUGERI), дід Рокко допивав свою каву і йому промайнула думка, що не завадило б взяти лотерейний білет, так званий "Ґратта-Вінчі" ("Gratta e Vinci"), що означає зітри і виграй. Прямо там, у барі, витер срібну стрічку що приховує цифри, і був дуже здивований тим що виграв. Стиснувши білет у руці чимдуж побіг до дому...

Після того, як пройшов перший шок від виграшу почали готуватися аби відсвяткувати цю подію. Дід Рокко був радісний як паска, і будучи під впливом емоцій не вірно прочитав суму виграшу, там було написано мільйон, а старий був переконаний що тисяча. Правда то не є сума що здатна змінити життя, але зовсім непогано для пенсіонера.

"Мій батько, - розповідає Моніка, одна з дочок що проживає з батьком, - думав що йдеться про тисячу. Потім там у барі один з відвідувачів сказав йому, що йдеться про мільйон, але старий не повірив, а сильніше стиснув білет у руці і бігом втік до дому. Коли він прибіг ми перевірили і були невимовно здивовані таким чудовим виграшем.

Що думає робити з грішми новий скоробагатько? Перед усім хата для дітей, ну і решта для жінки, котра потребує хірургічної операції.

Автор: Семен САФАТ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі