друкувати


В Івано-Франківську визначили найкращого чоловіка (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-06 04:30:13
У Муніципальному центрі дозвілля в Івано-Франківську відбувся конкурс чоловічої краси – "Містер". Зважились показати себе в уміння етикету, ділового стилю та спортивної підготовки 10 хлопців-студентів.

Вже втретє відбувається подібне дійство під патронатом міського голови Віктора Анушкевичуса. За традицією свята, визначають найкращого тільки жінки.

Всі дівчата, які були присутні на конкурсі краси, отримали невеличкий подарунок – квіти, та можливість відвідати безкоштовну косметичну процедуру.

Оскільки "містери", в першу чергу, студенти, то головний акцент в конкурсах ставився на інтелект учасників, їх винахідливість. Першим та найважливішим конкурсом для хлопців було так зване представлення. Помітно, що чоловіки неабияк хвилювались під час виходу на сцену. Далі юнаки вийшли на дефіле у вишуканих ділових костюмах, після чого конкурсанти показали свою фізичну підготовку, вийшовши на сцену спортивному одязі.

Учасників конкурсу "Містер Івано-Франківськ" відбирали по одному представнику від кожного вищого навчального закладу міста. Відвідали конкурс понад 600 студентів, а також представники молодіжних громадських організацій.

Кубок "Містер Івано-Франківськ" здобув Юрій Ніплюєв. Лише одним балом поступився йому Денис Равлюк, проте глядацькі симпатії були на його боці. Саме йому дістався цей титул. Переможених тут не було всі юнаки отримали якийсь титул - "Містер екстравагантність" "Містер Посмішка", "Містер фотогенічність".



Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі